Umetnost osvajanja karata i raznih ostalih stvari.

Naslov poprilicno odgovara ovoj temi.. U pocetku sam mislio da je slucajno, kasnije sam mislio da imam srece, a sad sam vec svestan da je to umece. Mnogima je to jako interesantno kod mene, realno, malo bogatstvo sam osvojio.. Kartu za EXIT, Koncert Godine, Svi kao jedan (vise komada), Love District (previse komada), 2 karte za Pink-ovu privatnu zurku (koja je bila predobra verovali ili ne), Kafana Fest, EXIT Avantura u Mikseru, Berlinski Zid (2 komada), Brit Floyd (2 karte), Share Conference (2 karte) i jos mnogo, mnogo toga, cak i neke knjige i stripove.. Kako?? Kroz par razloga cu pokusati da napravim objasnjenje koje ce Vam koliko toliko pomoci, mada dosta zavisi i od Vas..


  1. Facebook

    Najposecenija drustvena mreza, rudnik zlata u besplatnim stvarima.. Vecinu karata sam osvojio preko Facebook-a, uglavnom se sve svodi na broj lajkova, prvi lajk, prvi komentar ili prvi share, ponekad je cak i lakse, po tome se i vidi koliko vredi to sto osvajate, ponekad se desavalo da su to i konkursi (za EXIT npr).. Prvo sto je potrebno da uradite je naravno, da nadjete te darezljive stranice.. Ja cu ovde nabrojati par, ostalo se pronadje prostim surfovanjem, prosto receno, naleti.. Tech Lifestyle, magazin o tehnologiji, svakog meseca imaju kviz u kojem razni sponzori nagradjuju sa svojim proizvodima.. Odgovara se jednom nedeljno na pitanje i najbrzi u ukupnom skoru dobija nagradu.. Nije lako ali nagrade su stvarno dobre, Playstation 3, Samsung Galaxy S5 (trenutno), prenosivi hard diskovi, nece Vas nikada razocarati.. Pa ko hoce neka se oproba, idemo dalje.. Kancelarija za mlade Beograd, ukoliko ste iz Beograda, i cesto ste na Facebook-u, mozete osvojiti razne nagrade: knjige, karte za predstave, filmove, svirke itd, itd.. Svakog dana izbace post koji pocinje sa "Kulturiska" i na Vama je da da lajkujete ili komentarisete "Kulturiska" prvi i nagrada je Vasa.. 24 sata, Blic, svi dobro znamo ove novine, ja licno u negativnom svetlu ali mogu i te kako da Vas usrece ukoliko Vam se npr ide na neki koncert ili Vam se gleda neki film, ponekad je maltene nemoguce, neosvojiti nesto kod njih jer znaju da podeli i po 200 karata za neku premijeru.. Sta je zajednicko svim ovim stranicama?? Morate da ih aktivno pratite. Na slici iznad videcete jednu caku koja ce Vam izuzetno olaksati pracenje bilo koje stranice, jer ce Vas Facebook obavestavati o svakom postu stranice na kojoj ste to primenili..

  2. Slike i ulaznice

    Kada odete na neku zurku, festival, sta god, obavezno cuvajte ulaznice i obavezno se slikajte, sto je originalnije moguce. Jer upravo isti ti ljudi Vam vrlo cesto daju sansu da uz pomoc te dve stavke osvojite neko putovanje (zurke koje organizuje Jungle Tribe) ili kartu za narednu godinu (ja sam licno uz pomoc slike sa Dance Arene otisao na EXIT sledece godine sa besplatnom kartom).. U najgorem slucaju, imacete dobre uspomene..

  3. Vise naloga

    Twitter
    , Instagram, ponekad samo e-mail.. Desava se i da se to trazi, da ih lajkujete na Istagramu, pratite na Twitter-u, odobrite im da Vam salju reklame na mail.. Zato se u principu karte dele, reklamiranje, i to jeftino.. Napravite vise profila i koristite po potrebi, po preporuci unapred, jer je u osvajanju brzina veliki faktor..

  4. Motivacija

    Par slika koje ce Vas ubediti da ovo uopste nije losa ideja.. :)




       

Нема коментара:

Постави коментар